Stappenplan Bitcoins kopen, op een verantwoorde en goedkoper manier

stappenplan bitcoins kopenNiet iedereen is een Whizkid. Wij begrijpen dat heel goed. En wij vinden dat ook niet Whizkids een graantje mee mogen pikken van de Bitcoins en andere cryptocurrency. Juist daarom hebben wij deze website in het leven geroepen. Op deze website vindt u namelijk een uitgebreid stappenplan hoe u het beste Bitcoins en andere cryptocurrency kunt kopen.In een aantal eenvoudige en duidelijke stappen leren wij u graag hoe u Bitcoins kunt kopen. Het is verstandig om een aantal dingen op voorhand bij de hand te hebben. Deze heeft u namelijk nodig tijdens het doorlopen van de stappen. Wij raden u aan om het volgende bij de hand te hebben:

  • Uw mobiele telefoon (nummer)
  • Uw emailadres
  • Uw gegevens om online te kunnen bankieren

Allright, heeft u alles paraat dan kunnen we van start. Hieronder treft u de te nemen stappen. Aan het einde van een stap vindt u een verwijzing naar de volgende stap.

Stappenplan Bitcoins kopen

Stap 1: aanmelden bij een Exchange
Stap 2: een Bitcoin wallet adres aanmaken
Stap 3: registreren op Bitonic
Stap 4: saldo van de Bitcoin wallet controleren

Wij doen ons uiterste best om ons stappenplan zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat een screenshot van een website zoals gebruikt in onze stappenplan net veranderd is. Mocht u daar tegenaan lopen, schroom dan niet om ons een berichtje te sturen. Wij willen ons stappenplan zo actueel mogelijk maken en uw feedback is daarvoor van harte welkom. Ook indien u er niet uitkomt kunt u contact met ons opnemen.Indien wenselijk kan het stappenplan ook in PDF vorm naar u op worden gestuurd of kunt u het stappenplan op papier opgestuurd krijgen. Wij vragen voor het opsturen van de papieren versie een kleine vergoeding om de kosten die wij moeten maken te dekken. Veel succes met de aanschaf van uw eerste Bitcoins.