Over deze website: koop Bitcoins online . NL

Bitcoins zijn hot. Het is momenteel een hype. De koers is gigantisch gestegen en veel mensen willen er een graantje van meepikken. Niks mis mee natuurlijk zolang je je maar bewust bent van de risico’s. Meer over de risico’s lees je hier.

Het kopen van Bitcoins en andere cryptocurrency’s is geen rocket science. Toch is het niet voor iedereen even eenvoudig en dat is precies de redenen waarom we deze website hebben opgezet. Om het voor iedereen – ook de minder ICT onderlegden- mogelijk te maken om Bitcoins en andere cryptocurrency te kopen.Op deze website helpen we je stapsgewijs op weg. Zie het als een soort van stappenplan. De manier waarop wij uitleggen hoe je Bitcoins kan kopen is er één van de vele. Er zijn er zelfs zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer zit.over-koop-bitcoins-online De manier waarop wij het uitleggen houdt met name rekening met gebruikersvriendelijkheid en kosten. Hierbij gaan we uit van een zo breed mogelijk in Nederland wonend en sprekend publiek.

Geld verdienen

Daarnaast – en daar we tenminste eerlijk in – hopen we natuurlijk dat we veel bezoekers krijgen die op de advertenties en aanbiedingen gaan klikken zodat we er ook nog een centje aan overhouden. Wat we overigens zelf ook weer volledig in cryptocurrency gaan steken. Om net zoals de Bitcoin helemaal open en transparant te zijn…we maken gebruiken van advertenties platform van Google Adsense. De advertenties op deze website worden dan ook door Google aangeboden. Daarnaast verwijst deze sites soms naar andere sites waar je bitcoin kan kopen of je kunt aanmelden voor een exchange. In de links die we gebruiken zitten een unieke code zodat deze websites wezen dat we ze doorverwijzen. Als beloning krijgen we hier een vergoeding voor. Dat kan zijn eenmalig maar ook iedereen keer wanneer mensen zich via ons hebben aangemeld een commissie over het aangeschafte.