Contact

contactKomt u er ondanks onze uitgebreide handleiding om Bitcoins en andere cryptocurrency te kopen niet uit? Stuur neem gerust contact met ons op. Met uw feedback kunnen wij ons stappenplan wellicht nog beter maken. Ook wanneer u interesse heeft om te adverteren op onze site kunt u onderstaande contact formulier gebruiken.

Contact formulier

Wij proberen uw bericht binnen 24 uur te lezen en eventueel te beantwoorden.

Hieronder treft u een overzicht aan van de meeste gestelde vragen die wij binnen krijgen. Uiteraard hebben wij daar de antwoorden ook alvast bijgezet. Mogelijk dat uw vraag hier bij staat;

Meeste gestelde vragen
  1. Is het kopen Bitcoins wel veilig?
    Dit is een eenvoudige vraag maar het antwoord is dat niet. Het systeem waarop de Bitcoin gemaakt heet Block chain. Dit systeem is tot op heden niet gehacked. Wel zijn er toepassingen gehacked die op de Block chain gebouwd zijn. In ons stappenplan adviseren wij u onder andere om gebruik te maken van de diensten van Binance. Het is mogelijk dat Binance in de toekomst mogelijk gehacked wordt. In dat geval kunt u inderdaad uw geld verliezen. Een aangezien er geen toezicht is en daarmee ook geen garantiestelsel is de kans dat u uw geld nog terug ziet erg klein.


  2. Waarom zou ik Bitcoins kopen?
    Om eerlijk te zijn waren we verrast dat deze vraag toch nog zo vaak binnenkwam. We hadden verwacht dat we enkel of op zijn minst met name bezoekers zouden trekken die al interesse hadden en daar een beeld bij hadden.Het kopen van Bitcoins kan een goede investering zijn. Maar dat kan het ook niet zijn. U kunt uw geld net zoals bij andere beleggingen kwijtraken. Wij snappen dat u aan z’on antwoord niks heeft.Het enige wat wij u misschien nog wel kunnen geven is dat wij geloven in de techniek achter de Bitcoing, namelijk block chain. Daarnaast vinden wij Bitcoin zelf ook een fantastisch concept.